За нас

Email.com.mk е основана од страна на ЕМ-ЕР Маркетинг и е првиот бесплатен емаил провајдер во Македонија кој што нуди бесплатен маил сервис за сите бизнис и приватни корисници.

ЕМ-ЕР Маркетинг е основана во 2017 год при што го основа првиот македонски хостинг провајдер Qhost.mk кој што е меѓу првите хостинг провајдери во Македонија што нудат достапни хостинг услуги и сервери лоцарани во Македонија.

ЕМ-ЕР Маркетинг и е исто така сопственик на домените mail.mk i email.mk кои што корисниците можат да ги користат при креирањето на својот емаил.