Макпетрол ја пушти во употреба целосно-обновената бензинска станица во Куманово

0
9

Макпетрол ја пушти во употреба целосно-обновената бензинска станица во Куманово ⇗


Слични содржини:
Макпетрол официјално ја пушти во употреба обновената ... ⇗
https://www.smartportal.mk/kompanii...
Денеска во 13 часот, свечено беше отворена целосно обновената Бензинска станица во Куманово, на која присуствуваа високи претставници на компанијата.
Макпетрол АД Скопје ја пушти во употреба целосно ... ⇗
https://denar.mk/204732/biznis/makp...
Денеска во 13 часот, свечено беше отворена целосно обновената Бензинска станица во Куманово, на која присуствуваа високи претставници на компанијата.
Пуштена во употреба обновената бензинска станица на ... ⇗
https://makpetrol.com.mk/Single-New...
Макпетрол АД Скопје продолжува да инвестира во сопствените капацитети и истовремено продолжува и понатаму со зацртаниот инвестициски циклус.