Прво го убил таткото, па сопругата, на крај мајка и, а синовите гледале – детали за масакарот

0
4

Прво го убил таткото, па сопругата, на крај мајка и, а синовите гледале – детали за масакарот ⇗


Слични содржини:
Прво го убил таткото, па сопругата, на крај мајка и, а ... ⇗
https://skopje1.mk/archives/44346...
За трагедијата да биде помоголема, злосторството го гледале синовите на Горан и Мирјана, а постариот син успеал некако да дојде до телефон и да му се јави на вујко му за помош. За жал, било предоцна.
Прво го убил таткото, па сопругата, на крај мајка и, а ... ⇗
https://time.mk/c/79ef32ccfc/prvo-g...
Прво го убил таткото, па сопругата, на крај мајка и, а синовите гледале – детали за масакарот
Фестивал за феминистичка култура и акција „Прво па женско ... ⇗
https://skopje1.mk/archives/40698...
Прво го убил таткото, па сопругата, на крај мајка и, а синовите гледале – детали за масакарот 2.9K Uncategorized