Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Белград, 16 јуни 2019 (МИА) – Во Белград синоќа се одржаа 28-от по ред граѓански протести „1 од 5 милиони“ против власта на српскиот претседател Александар Вучиќ, од кој беше порачано дека „во Србија е опасно да се мисли поинаку и слободно, а единствениот начин граѓаните да се борат...
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk
Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации: Тел.: 075 284 506075 284 502075 280 297 Е-пошта: marketing@mia.mk