Дедо Мраз ќе мора да го спаси Божиќ со помошта на брат и сестра откако ќе има неочекувана несреќа со неговата санка...
Познатиот женски воин Ши-Ра повторно се враќа на малите екрани, но овој пат, во малку поинаква форма...
Речиси секој француски филм ќе ве натера да размислувате длабоко. ...
Понекогаш кога ќе се вратите дома по долг ден на работа, сè што сакате да направите е да седнете и да изгледате нешто интересно....
Ноември крие огромни наслови коишто фановите на големото платно ги очекуваат со месеци, па затоа и воопшто не изненадува фактот што се очекува да биде еден од најголемите месеци оваа година во светот на кината....
Движејќи се меѓу минатото и сегашноста, распаднато семејство се соочува со паранормалните сеќавања од нивниот стар дом, и застрашувачките настани што ги истерале од него...
Поглед кон годините што водат до легендарниот перформанс на Queen на концертот „Live Aid“ во 1985 година...
Со наближувањето на својот 16-ти роденден, Сабрина мора да одбере помеѓу светот на вештерките и вештерите (каде што е нејзиното семејство) и човечкиот свет (каде што се нејзините пријатели)...
Музичар ѝ помага на млада пејачка да пронајде слава, додека неговата кариера полека се распаѓа од годините и алкохолизмот...
По трагичната смрт на нивната мајка, три сестри откриваат дека се моќни вештерки...